Izvor:Foto: J. P., Fejsbuk

ZAKOPAO TELO U KUĆI: Određen pritvor ubici (FOTO)

Izvor: Nportal

20.02.2023.

16:36

VIŠI sud u Subotici odredio je pritvor Miroslavu P. iz Donjeg Tavankuta bog postojanja osnovane sumnje da je osumnjičeni izvršio krivično delo teško ubistvo.

On se sumnjiči da je pre desetak dana sa dva udarca sekirom usmrtio svoju emotivnu partnerku Mariju J. (65), a potom njeno telo zakopao u kući u kojoj je živela.

- Pritvor je određen zbog procene da postoji opasnost od bekstva, postojanja okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni mogao da utiče na svedoke koji treba da budu saslušani, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni, ukoliko bi se našao na slobodi, mogao da ponovi delo.. Takođe i  zbog činjenice da bi došlo do uznemirenja javnosti koje moze ugroziti nesmetano vođenje krivičnog postupka - obrazložili su u Višem sudu.

BloombergAdria.com

 

Podsetimo, posle žustre svađe Miroslav P. (45), osumnjičen je da je početkom februara dva puta udario sekirom svoju nevenčanu suprugu Mariju J. (65), sa kojom je dugo bio u vezi, a zatim je njeno telo zakopao u pod sobe u kući u ulici Marka Oreškovića, u selu Donji Tavankut kod Subotice.

Kako saznajemo, Miroslav, inače bivši pogrebnik, je posle ubistva iskopao jamu u sobi i u nju zakopao beživotno Marijino telo , a zatim je to mesto prekrio tepihom.

BloombergAdria.com

 

On je sve vreme nastavio da živi i spava u kući u kojoj se to dogodilo.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".