Izvor:Foto: Aleksa Stanković /Printskrin/Jutjub/Zdravko Colic

VIDELI SMO JE U ČOLINOM SPOTU: Kako danas izgleda Ceca Šarić

Izvor: Nportal

24.02.2023.

11:42

MANEKENKA je i dalje zanosna i prezgodna.

Nekadašnja manekenka Svetlana Dimitrić Šarić raskinula je četvorogodišnju vezu sa Brankom Babićem "kraljem obrva". U žižu interesovanja ušla je zbog braka sa biznismenom Duškom Šarićem.  

Ceca je 2003. godine ponela titulu najboljeg modela na Starom kontinentu. Osim manekenstvom, Svetlana se pojavljiva i u spotovima Zdravka Čolića, Goge Sekulić ali i mnogih drugih.

Nakon kraha braka sa Duškom, manekenka se preselila iz vile na Dedinju u Surčin. 

Posle je započela vezu sa "kraljem obrva" Brankom Babićem, sve je delovalo idlično, planirali su svadbu, ali oni koji su ih poznavali znali su da do ceremonije neće doći. 

- Mi bliski prijatelji znali smo da od tog braka nema ništa. Tokom ove četiri godine tikva je više puta pucala i oni su je sastavljali, ali sada je definitivno kraj. Oboje nastavljaju svojim putem. Oboje su ostvareni kao roditelji, on može da joj pruži sve što poželi u životu, ali to izgleda nije bilo dovoljno za njihovu sreću. Učestale svađe, ljubomorne scene, prebacivanje i još mnogo toga bili su više nego dovoljan razlog da se raziđu. Nisam sigurna da li Ceca već ima nekog, ali znam da kandidata ima - priča izvor blizak nekadašnjim verenicima.

Takođe, izvor navodi da je biznismen nedavno kupio hotel, gde je jednom prilikom pozvao poznate starlete kako bi terao inat bivšoj partnerki.

- Razumem ga, povređen je. Hteo je da bude mladoženja, a sad je sam. Doduše, on je uspešan i snaći će se lako jer žene vole moć i novac. Od Cecinog bivšeg dečka je kupio hotel na popularnoj planini i prošle nedelje je pozvao poznatu beogradsku starletu i njenu kumu da uživaju kod njega gratis. Znao je da će one da se čekiraju i da se fotografišu, pa na taj način Ceci tera inat. Međutim, nju baš briga, ona ima druge opcije i ne obraća pažnju s kim se njen bivši druži - završava izvor tada za Kurir.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Ceca Šarić #manekenka Ceca Šarić #VIP #Svetlana Dimitrić Šarić #Branko Babić #Duško Šarić