Izvor:Foto: Foto: Instagram printskrin/ana_korac

PRVA OPERACIJA SA 20: Kako je Ana izgledala pre zahvata FOTO

Izvor: Nportal

28.02.2023.

15:37

STARLETA nije štedela novac za svoj izgled.

Poznato je da je Ana Korać ugradila silikone u grudi i zadnjicu, a radila je i nos i usne. Da bi sve to izgledalo besprekorno, često mora da ide na "remonte", koji košta čak i do 5.000 evra.

 

- Moja operacija je bila sa 20-21 godinu. Tri puta sam radila grudi, ja sam to sakrila od mame, ona je žena domaćica. Ona je prava porodična žena i njoj je to nenormalno i neprihvatljivo. Tati sam rekla za operaciju, kad je moja mama došla i videla šta sam uradila ona to uopšte nije mogla da prihvati - ispričala je svojevremeno Ana za Kurir.

BloombergAdria.com

 

- Posle grudi sam operisala nos, usne sam stalno radila. Ja sam stavila u usta neki polutrajan materijal. Mačije oči sam radila, ja sam dovela taj trend u Srbiju. Taj doktor koji mi je radio mačije oči zahvaljivao mi se na svemu, jer sam mu pomogla, otkrila sam ga. Ne znam koliko sam novca dala na operacije - rekla je Ana svojevremeno.

Na fotografijama objavljenih 2013. godine, može se videti kako je starleta izgledala pre remonta. Ono što je sigurno, je da je promena drastična.

BloombergAdria.com

 

Podsetimo, Ana Korać se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici i na svet donela dečaka.