Izvor:Foto: Nebojša Paraušić

RODILA MU TROJE DECE: Ovo je prva žena Mateje Kežmana (FOTO)

Izvor: Nportal

01.03.2023.

15:42

LJUBAV među njima planula je brzo, a kasnije ga je ona pratila kroz karijeru koja je za vreme trajanja njihovog braka i bila najplodonosnija.

Prva supruga proslavljenog fudbalera Mateje Kežmana, Emilija Kežman, sa kojim ima troje dece, veoma je aktivna na društvenim mrežama.

BloombergAdria.com

 

Iako su se razveli davne 2014. godine, fudbalerovoj bivšoj supruzi sloboda očigledno prija jer nikada bolje nije izgledala, o čemu svedoče i njene fotografije na Instagramu.

BloombergAdria.com

 

Po njenoj liniji, uočljivo je da dosta vremena posvećuje svom fizičkom izgledu i treniranju jer je u kupaćem kostimu zategnuta kao praćka. Pre nekoliko godina Emilija je ugradila silikone u grudi, ali s merom i bez ikakvog preterivanja.

Emilija se trenutno bavi privatnim biznisom i izdavanjem nekretnina koje su joj posle razvoda od Mateje, podelom imovine pripale, prenosi "Alo".

BloombergAdria.com

 

Malo je poznato da je Ema iz Pirota, kao i da je svog bivšeg bračnog druga upoznala upravo u ovom malom gradiću na Nišavi. Ona je tada bila srednjoškolka, a Mateja je igrao fudbal za Radnički iz Pirota. LJubav među njima planula je brzo, a kasnije ga je ona pratila kroz karijeru koja je za vreme trajanja njihovog braka i bila najplodonosnija.

BloombergAdria.com

 

Emilija Kežman i dalje navija za Partizan i redovno odlazi na fudbalske utakmice, a ljubav prema ovom klubu usadio joj je upravo bivši muž.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".