Izvor:Foto: Novosti, RTS printskrin, Jutjub printskrin

UBIJEN VOĐA NIKŠIĆKOG KLANA: U Rušnju su pucali na Eskobara

Izvor: Nportal

09.03.2023.

13:10

RANKO R. (54), zvani Eskobar, preminuo je na licu mesta, a telo se još nalazi u kafiću na pumpi Knez Petrol, gde se jutros oko 11 časova dogodila pucnjava, nezvanično saznaje Kurir.

Jedna čaura pronađena je ispred ulaza u kafić, na putu. Na licu mesta su očevici, radnici benzinske pumpe, kao i gosti kafića, veliki broj pripadnika policije i ekipe Forenzike.

Mesto zločina je dodatno prošireno, tako da ne može da se priđe pumpi, a dodatno je pojačano i obezbeđenje lica mesta.

Ubijeni muškarac bio je odranije poznat crnogorskoj policiji kao pripadnik nikšićke kriminalne grupe koja je navodno bliska "škaljarcima" i ubijenom Jovanu Vukotiću.

BloombergAdria.com

 

Miljkovićev BMV

Policajci kod Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka, našli tri automobila, među kojima je jedan čiji je vlasnik Ranko Radošević zvani Eskobar, pretpostavlja se da je reč o vozilu jednog od vođa nikšićke grupe.

Marko Miljković, koji se sumnjiči da je s Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, organizovao kriminalnu grupu koja je počinila najmanje sedam brutalnih ubistava, u svom voznom parku imao je automobil koji se vodi na Ranka Radoševića.

BloombergAdria.com

 

Kako Kurir saznaje, tokom pretresa kuća i prostorija koje je koristio među zaplenjenim automobilima je i Radoševićev BMW I3.

Podsetimo, dva maskirana napadača upala su unutra i ispalila projektil u pravcu muškarca koji je pogođen

Prodavao "blinde"

Kako Novosti saznaju, ubijeni Ranko je prodavao blindirana vozila ljudima iz podzemlja.

Prema prvim informacijama, dva maskirana napadača upala su unutra i ispalila projektil u pravcu muškarca koji je pogođen. Odmah posle pucnjave, policija je pokrenula akciju Vihor, u potrazi za napadačima.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".