Izvor:Foto: Novosti

SREĆU PRONAŠAO KRAJ DVE DECENIJE MLAĐE: Ovo je Mikijeva žena

Izvor: Nportal

09.03.2023.

22:41

GLUMAC je u jednom od rethih intervjua o privatnom životu otkrio zašto mu je susret sa Tamarom bio sudbonosan.

Glumac predrag Miki Manojlović prvi put pred oltar je stao sa koncert majstorom Iskrom Uzelac sa kojom ima ćerku Čarnu, a nakon burnog razvoda ponovo se oženio.

Miki je skoro 30 godina u braku sa glumicom Tamarom Vučković, koju je javnost upoznala kroz uloge u serijama "Broz i ja" i "Na terapiji", kao i u filmovima "Simpatija i antipatija" i "Položajnik".

Glumac je drugu suprugu upoznao tokom rada na predstavi "Zločin i kazna" i sa njom ima sina Ivana.

BloombergAdria.com

 

Iako je pred njom bila velika karijera, Tamara poslednjih godina nije snimala filmove i serije, već se posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je i direktorka.

Tamara i Miki su u braku od 1992. godine, a razlika od dve decenije u godinama, nikad im nije predstavljala problem.

BloombergAdria.com

 

Detalji iz njihove ljubavne priče malo su poznati javnosti, a Miki je u jednom od rethih intervjua, o privatnom životu, otkrio zašto mu je susret sa Tamarom bio sudbonosan.

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu “Zločin i kazna”. Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina - rekao je Miki Manojlović jednom prilikom i dodao:

BloombergAdria.com

 

- Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - rekao je glumac.