Izvor:Foto: TikTok printskrin/slaimanandkate

IZNENAĐENJE ŽIVOTA: Javili mu iz banke da mu je dug OTPLAĆEN

Izvor: Nportal

12.03.2023.

10:17

LJUDI kažu da pažljivo treba birati svoje životne partnere jer oni mogu da budu važan faktor sreće u našem životu. Ovaj muškarac je znao da je napravio pravi izbor kada mu je žena priredila najveće iznenađenje.

Divan trenutak ovog para raznežio je mnoge na društvenim mrežama nakon što su Slejman i Kejt objavili video na TikToku. Video, koji je prikupio više od 18 miliona pregleda, prikazuje Kejt kako svom suprugu govori da mu je otplatila hipoteku.

Video počinje Slejmanovim govorom: "Upravo sam dobio imejl od svoje banke u kojem piše da je moj depozit danas uplaćen." Pojasnio je da nije dao nikakav depozit za svoju hipoteku i da ne zna odakle je došao.

Slejman je bio šokiran i napet kao što bi svako bio kad vidi nepredviđenu finansijsku transakciju na svom računu. Rekao je da je to neko možda učinio slučajno, a njegova supruga Kejt mu govori da nije slučajno i dodaje: "To sam bila ja", ostavljajući supruga šokiranog dok on zuri u nju, pokušavajući shvatiti njene reči.

Dok je Slaiman pokušavao da shvati zašto i kako je to učinila, Kejt ga je uveravala da je platila u njegovo ime. Odgovarajući na njegova ponovljena pitanja, Kejt mu je odgovorila: "Zato što to zaslužuješ. Činiš toliko za mene sve vreme."

Slejman posle toga počinje da plače zbog ove divnog gesta i grli svoju suprugu te je i dalje stalno ispituje zašto je to učinila i govori joj da je to previše. Međutim, Kejt mu govori: "Jer si ti moj muž i zaslužuješ svaku dobru stvar u svom životu."

Ovaj divan video dirnuo je milione na internetu, a nekolicina je komentarisala da svi moraju biti ljubazni i darežljivi kao Kejt. Jedna osoba je komentarisala: "Ne trebamo Kate, moramo biti Kate. Potreban nam je muž koji je tu za nas i trudi se da zasluži sve ovo." Druga osoba je dodala: "Skinula si toliko stresa sa njegovih ramena da nije ni shvatao da ga ima."

Treća osoba je dodala: "Ovaj video i gest su neverovatni i možete videti da mu znači sve." Ovaj video je objavljen i na Reditu gde je jedna osoba napisala: "Čoveče, učinio bih sve da neko ovako brine za mene." Još je jedna osoba dodala: "Pogađa tačno u srce, posebno s raskinutim brakovima i propalim vezama kojih ovih dana ima napretek."