Izvor:Foto: Instagram printskrin/ljubaperucica/ATA images

"OVO JE PAKAO": Perućica se oglasio nakon borbe za zdravlje

Izvor: Nportal

15.03.2023.

21:59

PEVAČ LJuba Perućica zabrinuo je svoje pratioce.

Oni su se na Instagramu snimali vidno bledi i iscrpljeni, nisu mogli da ustanu iz kreveta, a kako kažu, „pokosio“ ih je virus. LJuba se sada ponovo oglasio na mrežama, objavio je snimak, i istakao da je ovo pakao što mu se dešava.

– Kažu da ovaj virus traje dve nedelje, i sad imam 38.5. Ja ću poludeti ako budem morao da ležim 14 dana sa ovom temperaturom, ovo je pakao, rekao je LJuba.

BloombergAdria.com

On je istakao da uzima sve neophodne lekove, hrani se zdravo, ali da mu ništa ne pomaže.

– Verujte mi pijem sve, antibiotik, probiotik, sirup za kašalj, za imuniter, inhalacija, i na sve to kupanje u alkoholu da skinemo temperaturu pred spavanje jer bude 29.5 stepeni. Jedem supice, voće, limunade, šerbet, čajeve… Uzimam bukvalno sve, bukvalno i opet gorim ceo dan. Ovo je pakao, napisao je LJuba na svom Instagram profilu.

Međutim, pevač se sada oglasio i za medije i otkrio kako napreduje oporavak.

- Bolje je nego što je bilo poslednja dva - tri dana. Temperatura je spala, ali nenormalno kašljem. Sada se trudim da to izbegnem, jer kada krenem, ne mogu da se zaustavim, ali ide na bolje - rekao je LJuba, za "Blic", pa zatim otkrio i kako mu je supruga:

- Ona je uvek imala nižu temperaturu od mene, ali ni ona nije bila dobro. Pošto nije imao ko da nas služi, ona je služila i jednog i drugog. I kada je lošije od mene, ona je uvek ta koja ustaje, kuva, sprema, čak i kada joj nije dobro. Svaka čast, ženo!

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".