Izvor:Foto: Jutjub printskrin/HYPE TV

STOP PSIHIČKOJ TORTURI: Ana drugarica pretučene devojke

Izvor: Nportal

16.03.2023.

10:30

PEVAČICA Ana Nikolić na svom profilu objavila je snažnu poruku protiv nasilja nad ženama, a uz to i fotografiju devojke koje je pretučena na Zvezdari. Nikolićeva je zajedno izlazila sa njom, što se vidi i na njihovim profilima.

Nesrećna devojka je pokušala da se spase tako što je od emotivnog partnera P. R. koji ju je zlostavljao i mučio. On ju je vukao za kosu i udarao, a pre 20 godina ubio je Zorana Tomovića u Beogradu. 

BloombergAdria.com

 

- Stop psihičkoj torturi koja uglavnom vodi ka fizičkoj torturi... A onda pređe u zlostavljanje i neretko ubistva. I sve sam ti ovo pričala. Sudija sviraj kraj. - napisala je Ana na storiju uz fotografiju sa M.K. 

Muškarac P. R. koji je uhapšen 11. marta u Beogradu zbog sumnje da je zlostavljao i mučio svoju emotivnu partnerku M. K., tako što je brutalno pretukao, vukao je za kosu kada je gola pokušala da pobegne od njega kroz terasu, a potom nastavio da je muči i kada je došla policija, bio je osuđen za ubistvo Zorana Tomovića 2000. godine.

Zoran Tomović je ubijen 29. oktobra 2000. u Borskoj ulici. Prema priznanju P.R. do sukoba je došlo zbog droge. U Tomovića je pucao, a u svojoj odbrani je pričao da je koristio blokatore pošto se leči od zavisnosti.  

Nakon što je izvršio nasilje nad M. K, navodno je koristio iste lekove zbog alkohola. 

(Kurir)