Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

VRTOGLAVA SUMA: Zadrugari sa najvećim nedeljnim honorarem

Izvor: Nportal

23.03.2023.

20:09

BEZ njih ne može da gledanost rijalitija bude dobra, pravi su majstori da zagreju atmosferu u rijalitiju "Zadruga".

Među učesnicima sa najvećim honorarem na nedeljnom nivou nalazi e Miljana Kulić koja napravi šou svaki put kad se pojavi. Zbog toga ne čudi što je uspela da se izbori za 3.500 evra.

BloombergAdria.com

 

Posle nje je njena majka, Marija Kulić, koja je privukla pažnju gledaoca jer je vrlo kritična, nema dlake na jeziku i spremna je da komentariše svaku temu u "Zadruzi". Kao jedan od rijaliti komentatora izborila se da joj nedeljno na račun u banci leže 1.500 evra.

BloombergAdria.com

 

Ivan Marinković je zbog veze sa Miljanom, postao zanimljiv fanovima "Zadruge", pa je Veliki šef odlučio da ga pozove da učestvuje u šestoj sezoni. On navodno dobija 2.000 evra nedeljno za boravak u Beloj kući.

BloombergAdria.com

 

Lepi Mića je učesnik "Zadruge" već šest godina unazad. Prema navodima, Mića se postigao dogovor da mu se za nedelju dana učešća da 1.200 evra. 

Detaljnije možete pogledati u snimku ispod: 

@un_po_2 #zvezdanslavnic #zvezdanslavnić #zvezdanslavnicpsiho #anacurcic #anacurciclavica #andjeladjuricic #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #popular #popularvideo #popularcreator #tik_tok #zatebe #tik_tok #zatebestrana #zatebestranica #zadruga #zadruga5 #zadruga6 #dejandragojevic #daliladragojevic #filipcar ♬ original sound - Milena Tomic Lenami

(Srbija danas)