Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/ BK Kvizovi

IZLUĐIVALA GLEDAOCE: Kako danas izgleda Sandra Lalatović?

Izvor: Nportal

24.03.2023.

15:43

VODITELJKA kviza "Najslabija karika" promenila je lični opis.

Jednoj grupi gledaoca čuvenog kviza "Najslabija karika" Sandra Lalatović je bila simpatična, dok je drugima smetao njen način vođenja emisije. Sandra se posle pomenutog kviza oprobala u vođenju emisije "Paparazo lov". 

Posle toga se posvetila porodici. Pre više od deset godina udala se za menadžera Ivana Čerina, a nekoliko meseci kasnije rodila je devojčicu.

BloombergAdria.com

 

Lalatović se jednom prilikom rado prisetila "Najslabije karike": 

- Umem da budem brza i britka na jeziku, što je i bio jedan od uslova za voditelja "Karike". Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo "vežbati". Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku. Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umeli da kažu: "Šta ti je ženo, taman smo mislili da smo te smekšali i nasmejali, a ti opet po starom" - izjavila je jednom prilikom, a u fotografijama u okviru teksta pogledajte kako Sandra danas izgleda.