Izvor:Foto: P.Milošević

OTAC I SIN PRETUKLI POLICAJCE: Povod za napad neverovatan

Izvor: Nportal

27.03.2023.

14:50

U KRAGUJEVCU dva lica fizički su napala policajce na javnom mestu. Obojica su uhapšeni, a razlog napada na lice u vršenju službene dužnosti kako se navodi bilo je nepropisno parkiranje vozila.

Kragujevačka policija uhapsili su LJ. M. (65) iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i njegovog sina V. M. (35), osumnjičenog za krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

- LJ. M. se sumnjiči da je napao saobraćajne policajce koji su intervenisali po prijavi građanina da nepropisno parkirano vozilo njegovog sina ometa saobraćaj, kao i da je fizički nasrnuo na njih. NJegov sin V. M, kako se sumnja, prethodno nije hteo policajcima da pokaže dokumenta kako bi ga identifikovali, odbio je da se podvrgne alkotestu, a potom i pokušao da pobegne - piše u saopštenju MUP.

LJ. M. i njegovom sinu je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu. Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

(Kurir)