Izvor:Foto: Društvene mreže, MUP, Novosti

JUTJUBER U POKUŠAJU Snimao se u kadi u kojoj je zatočio dete

Izvor: Nportal

28.03.2023.

13:20

ZASTRAŠUJUĆA muzika, rasturen podrum, a onda snimak iz kade u kojoj je njegova ćerkica (8) živela i spavala - Uroš Pašajlić (35) koji je godinama držao zatočeno dete redovno je na društvenim mrežama kačio snimke iz svog života. Neki od njih dodatno bude jezu.

Policija već četiri dana intenzivno traga za ocem iz pakla sa Zvezdare. Dok traje potraga za njim, njegova ćerkica koja je preživela pakao oporavlja se u bolnici.

Nesrećno dete živelo je i spavalo godinama u đubretu, u kadi, zatvorena u stanu. Dana nije videla. Za to vreme, njen otac glumio je influensera na društvenim mrežama. Hvalio se vožnjama kroz grad sa drugarima. O devojčici za to vreme niko nije brinuo.

Snimci koje je Pašajlić objavljivao na svom Jutjub kanalu, sada bude dodatnu jezu, jer ovaj otac iz pakla snimao se u kadi u kojem je njegovo dete spavalo. Snimao je jezive scene iz podruma, zatrpanog nameštajem, ali i izmetom.

Podsetimo, policija je danas objavila fotografiju Uroša Pašajlića za kojim se intenzivno traga. On se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

- Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630 - navode u MUP.

BloombergAdria.com

 

Kako je "Blic" ranije objavio, devojčica (8) koju je Pašajlić do pre tri dana godinama držao zatočenu u stanu, kao roba, bila je u veoma teškom stanju kada ju je našla policija. Kako saznaje "Blic", dete je po dolasku u bolnicu bilo dehidrirano, izgladnelo i zapušteno, a kada su je videli svi dežurni doktori su - zaplakali.

Jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je muž Pašajlić brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

 

Žena je imala vidljive povrede, a prema prvim informacijama izjavila je da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

- Ona je ispričala da ju je udario glavom u glavu i da misli da joj je slomio nos. Tada je ispričala i da on drži ćerkicu od osam godina godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. Ćerkicu je, kako je navela I. L, osumnjičeni dobio u braku sa drugom ženom - kaže izvor.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".