Izvor:Foto: D.Mišić/V.Danilov

DŽEJEVA NAJVEĆA TAJNA: O njenom UBISTVU nije hteo da govori

Izvor: Nportal

31.03.2023.

07:22

FILM "Nedelja" koji će se baviti životom pokojnog DŽeja Ramadanovskog počeo je da se snima, a sada isplivavaju i novi detalji ovog projekta

DŽej Ramadanovski napustio nas je 6. decembra 2020. godine, od posledica srčanih problema. Od kako je pevač preminuo znalo se da će njegov život morati da se pretvori u film, jer njegovo prisustvo na ovoj zemlji nije bilo poput jednog običnog čoveka.

Pevač je imao jako teške životne momente koje je i mnogo puta otpevao u svojim pesmama, ali malo ko zna da je DŽej u svom turbulentnom i teškom životu ostao i bez svoje sestre Šerherzade.

Kako mediji prenose u filmu koji se već uveliko snima naći i scene koje će govoriti baš o ovim najtežim momentima u njegovom životu. I ako je malo govorio o tome, reditelji su svesni koliko je taj gubitak njega poremetio kao ličnost, pa se posle te tragedije on još više predao porocima i tugi.

- Detalji tragedije, DŽejeve sestre neće biti prikazani, ali će biti način na koji je ona ubijena, i kako se on nosio sa tim nakon toga. Taj nesrećni događaj je nešto što je u mnogome obeležilo njegov život u negativnom smislu, kazao je izvor za Kurir.

BloombergAdria.com

Ramadanovski na tu temu i pitanje o njegovoj sestri je jedva progovorio davno u emisiji "Balkanskom ulicom" kada su ga upitali za najveći trenutak tuge.

- Sestra kad mi je... poginula. Imao sam tragediju. Tu sam..., toliko mu je bilo teško dok je izgovarao te reči da je gotovo u trenutku promenio temu.

Tek godinu dana posle ubistva, u maju 2004. godine je njeno telo pronađeno u Šušnju, kod Bara, a najbolnije za pevača je bilo to što je naručilac ubistva bio njegov sestrić, sin njegove najstarije sestre.

- Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašcenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 evra. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio rešio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imučne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umesto da je bezbedno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zamku. Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili, govorio je on.

Kada je leš pronađen, policija je na identifikaciju pozvala rodbinu nastradale žene. Kako je tada rekao on ju je, odmah prepoznao. - Oko noge je imala zlatni lančić koji je uvek nosila. - bile su njegove reči.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".