Izvor:Foto: Marko Đoković

7 GODINA ROBIJE: Pretukao suprugu jer je vređala ljubavnicu

Izvor: Nportal

03.04.2023.

18:15

APELACIONI sud u Nišu potvrdio je presudu Osnovnog suda u Zaječaru kojom je Zaječarac J.D. (49) zbog nasilja u porodici osuđen na sedam godina zatvora.

Zaječarac J.D. osuđen je na sedam godina zatvora jer je maja prošle godine svoju vanbračnu suprugu povredio toliko da joj je od udaraca pukla slezina zbog čega je bila i životno ugrožena.

- Pred nadležnim sudom dokazano je da je J.D. teško telesno povredio vanbračnu suprugu R.K. iz Zaječara usled čega je njen život doveden u opasnost. Postupajući po uloženoj žalbi odbrane Apelacioni sud u Nišu je svojom presudom odbio žalbu optuženog i branilaca i potvrdio presudu Osnovnog suda u Zaječaru, tako da je presuda prvostepenog suda pravnosnažna - navode u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

J.D. je svoju vanbračnu suprugu tukao revoltiran jer mu je vređala ljubavnicu. Žena je, međutim, trpela bolove, ali kada više to nije mogla u bolnicu su je odvezli njeni rođaci. Tada se ispostavilo da joj je slezina pukla tri dana ranije. Žena je ćutala i čak ni kada je bilo očigledno nije želela da prijavi svog partnera.

On je, međutim, uhapšen i presuđeno mu je za nasilje u porodici zbog čega će u zatvoru provesti sedam godina.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".