Izvor:Foto: M. Labudović

DRAMA OKO IMOVINE: Sinovi traže svoje, Emilija ne da!

Izvor: Nportal

04.04.2023.

22:37

ŠESTOG aprila treba da se održi pomen povodom dve godine od smrti pevača Predraga Živkovića Tozovca.

Na sudu je nastala velika drama jer vanbračni sinovi pevača žele svoju imovinu, ali Predragova supruga ne da. Pevač ima  dva sina Svetozara koji živi u Srbiji i još jednog za kog se zna da živi u Americi. 

BloombergAdria.com

 

Sudija je zahtevao da se u domu pevača utvrdi sve što je posedovao i popišu vrednosti.  Utvrđeno je da u kući nije bilo vrednih stvari za koje bi moglo da se dokaže da su pripadale Tozovcu, jer je Emilija, prema rečima našeg sagovornika, tvrdila da je sve njeno, uključujući i skupocene umetničke slike.

Od nepokretne imovine, Predrag je imao kuću na Voždovcu, u kojoj je živeo sa Emilijom, još dva stana, kao i ušteđevinu na bankovnom računu u iznosu od više stotina hiljada evra (tačan iznos poznat redakciji Kurira), i sve to je stavljeno u sef do okončanja postupka.

- Vikala je u sudnici: "Kako vas nije sramota?! Niste ga gledali i niste mu dolazili dok je bio živ, sad tražite nešto!" - prepričava izvor neke od detalja s ročišta.

Emilija je izjavila da sinovi nisu bili dobri sa ocem, ali kada je videla da neće biti po njenom, ona je pristala da se jedan stan podeli i tako raščiste imovinski problemi. 

(Kurir)