Izvor:Foto: Instagram printskrin/helena_topalovic

HELENA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Pol bebe krije od javnosti

Izvor: Nportal

07.04.2023.

14:34

HELENA je na Instagramu objavila fotografije sa "Baby shower-a", gde su bili baloni u plavoj i roze boji, ali ona nije otkrila pol bebe

Helena Topalović potvrdila je vest da čeka prvo dete sa svojim suprugom Draganom Aleksićem.

Naime, Helena je na Instagramu objavila fotografije sa "Baby shower-a", gde su bili baloni u plavoj i roze boji, ali ona nije otkrila pol bebe.

Topalovićeva se snimal sa osmehom na licu, a uz to je pokazala i trudnički stomačić.

- Kao prvo.. Za dobar brak potrebno je dvoje dobrih.. Živim sad, kao i uvek, maksimalno voljena i pažena. I kao drugo.. Hvala mom najboljem suprugu i hvala mojim najboljim roditeljima na bezuslovnoj podršci. Naša sreća je postala još veća - napisala je ona u opisu.

Ovim povodom oglasio se i njen otac, Milan Topalović Topalko, koji je otkrio i šta misli kakav će njegov zet biti otac.

BloombergAdria.com

- Radujemo se. Ja sam bio i takav tata kada je Helena bila mala, da sam je svaki dan vodio u školu do četvrtog razreda, a niko me u školi nije zvao po imenu već su me oslovljavali svi sa "tata", pa mislim da to govori dosta i kakav ću deda biti. A biću najbolji, jer ono što roditelji imaju kao ulogu da sankcionišu kod dece, što će sada imati Helena i Dragan, to sada nećemo morati supruga i ja. Tako da ću biti najbolji deda na svetu - rekao je pevač za 24sedam.