Izvor:Foto: Instagram printskrin/editaaradinovic

ISEČENA: Edita povređena na romskoj svadbi, pa doživela ŠOK

Izvor: Nportal

02.11.2021.

11:52

POPULARNA pevačica Edita Aradinović pevala je na jednom privatnom slavlju u Parizu gde je napravila sjajnu atmosferu, ali i pala. Naime ona je u toku dana postavljala snimke sa svadbe, a nakon događaja sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je fotografije na kojima se vidi noga koja je isečena.

Edita Aradinović promenila je svoj muzički žanr nakon što je napustila grupu "Ministarke" i otpočela solo karijeru, zbog čega je više ne možemo često videti kako nastupa na svadbenim veseljima, ali sada je napravila izuzetak i postavila fotke sa jednog veselja. 

BloombergAdria.com

 

Svi pevači znaju da se bakšiš u dijaspori najbolje dobija, to pokazuju i storiji koje je Edita objavila. Na sve strane je leteo bakšiš a ona nije skidala osmeh sa lica.

BloombergAdria.com

 

Zahvalila se domaćinima koji su je pozvali. I napisala da je ovo za nju jedno lepo i poučno iskustvo, a da će Pariz pamtiti iz više razloga.

Šok je doživela nakon nastupa kada je saznala koliko je para zaradila.

BloombergAdria.com

 

Međutim, ona je doživela i mali peh. Na Instagramu je podelila i fotografije na kojima se jasno vidi da je povređena- njena noga je isečena.

BloombergAdria.com

 

- A ovo je peh koji se desio u lepom Parizu! Malo sam pala! Razbili smo maler, pa šta sad, idemo dalje! Bitno da nam je bilo lepo i veselo! - napisala je Edita, pa dodala:

BloombergAdria.com

 

- Je l' ima neko savet? Šta da mažem sem kreme. Postoji li neko magičnmo čudo? Napisala je pevačica.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".