Izvor:Foto: ATA images, Instagram printskrin/ljubisavljeviceva

ZVANIČNO U VEZI: Cecin bivši objavio fotku sa Jovanom FOTO

Izvor: Nportal

09.04.2023.

08:00

IAKO su nekoliko puta viđeni zajedno, nikad nisu javno potvrdili vezu

Biznismen Bogdan Srejović, koji je javnosti postao poznat po vezi sa Cecom Ražnatović, objavio je zajedničku fotografiju sa Jovanom LJubisavljević, bivšom učesnicom rijalitija "Zadruga" i time potvrdio tvrdnje mnogih da su u emotivnoj vezi.

BloombergAdria.com

Već duže vreme spekuliše da Jovana uživa u ljubavi sa Srejovićem, inače bivšim partnerom Cece Ražnatović, a iako su nekoliko puta viđeni zajedno, nikad nisu javno potvrdili vezu.

Međutim, sad je došlo do preokreta. Naime, Bogdan je objavio fotografiju na svom Instagramu kako šeta sa Jovanom i drži je za ruku, a ona je to odmah podelila i na svom profilu.

Ovim je par javno priznao svoju vezu, iako su se do sada branili kako su samo prijatelji, te demantovali priče o romansi.

BloombergAdria.com

Kako se pisalo, Bogdan i Jovana u septembru prošle godine zapratili su se na Instagramu, a potom, navodno, popili piće i razmenili brojeve telefona u poznatom beogradskom klubu, gde je Srejović angažovan kao menadžer.

Inače, Jovana LJubisavljević bila je učesnica rijalitija "Zadruga" u kojem je javno ostavila svog tadašnjeg dečka Luku, sa kojim je bila u vezi tri godine, zbog Stefana Karića.

BloombergAdria.com

Ipak, na kraju je došlo do raskida i između Karića i nje.