Izvor:Foto: V. Danilov

SIMPATIJA IZ PARTIZANA: Košarkaš bio zaljubljen u Slađu

Izvor: Nportal

11.04.2023.

16:09

SLAĐA Delibašić je devedesetih važila za jednu od najlepših žena na estradi.

Srce joj je ukrao Đole Đogani, denser sa kojim je dobila dve ćerke, Silviju i Marinelu. Retko ko zna da je bila zaljubljena u košarkaša koji je igrao za "Partizan", Vladu Dragutinovića. 

O svojoj i Vladinoj ljubavi je pričala za Kurir.

BloombergAdria.com

 

- Imala sam simpatiju iz Partizana, košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska u Italiju i nekad žalim što sam krenula tim putem - izjavila je pevačica.

U tom periodu su joj se udvarali imućni. 

- Nekad se pitam da li je moguce da ja, pored svih milionera koje sam tada srela, koji su se kacili za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su bile sa mnom u grupi sad žive kao kraljice.

BloombergAdria.com

 

Vladimir Dragutinović rođen je 1967. godine. LJubitelji košarke pamte ga kao pripadnika zlatnog tima Partizana, koji je 1992. osvojio evropsku titulu. Kasnije je proveo nekoliko sezona u inostranstvu, a nakon završetka igračke karijere ostao je u svetu košarke, najpre kao agent, a zatim i kao direktor mladih kategorija crno-belih.

Delibašićeva je sa Đoganijem bila u braku od 1989. do 2001. Posle toga se odlučila za još jedan brak. Reč je o 15 godina mlađim žandarmom Milanom Pejovićem, ali njihova zajednica nije dugo potrajala.

(Hello)

BONUS VIDEO: