Izvor:Foto: ATA images

NE DAM NA TEBE! David uputio emotivnu poruku za brata Dejana

Izvor: Nportal

02.11.2021.

16:24

IAKO proteklih godina nisu bili u najboljim odnosima, David Dragojević ipak je spreman da u teškim trenucima stane uz svog braga, Dejana, koji u rijalitiju "Zadruga" prolazi kroz teške trenutke otkako ga je ostavila supruga Dalila.

David je objavio staru sliku sa mlađim bratom Dejanom, iz srećnih vremena, kada su još razgovarali, uz emotivnu pesmu Dada Polumente, čiji su ga stihovi pogodili.

- Ne dam ja na tebe, ne dam tebe da mi diraju, meni neka prete, samo tebe nek' ne diraju... Milom ili silom na tebe ne dam nikom - glase stihovi koji su raznežili Davidove pratioce.

BloombergAdria.com

 

Inače, David je ranije poslao bratu stvari u "Zadrugu", i na taj način pokazao da brine o njemu. On je takođe izjavio da mu je srce bilo puno kada je video da je Dejanu stigao njegov paket.

- Mnogo sam bio srećan, to je prvo bilo što sam video kada sam se probudio... I ne mogu da opišem sreću, zato sto je konačno bio srećan i nasmejan, nakon ovih dana kraha koji je doživeo! NJegova sreća je i moja sreća, puno mi je srce, i toliko toga bih imao da mu kažem i da ga zagrlim da mu dam snagu. Zamolio sam da se ne sazna da je od mene, niti sam bilo kome šta govorio… Želeo sam da dobije stvari i da ima novo nešto. Mislim da oseti da je od mene i da mu je drago, Miljana odmah na keca kaže:"Šta ako je od David?!", dovoljno je bilo to. Iskreno, danas sam najsrećnija osoba na svetu. Samo da je srećan - rekao je David za Pink.rs.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".