DIVNA KOMBINACIJA Napravite jelo od preostalih uskršnjih jaja
18.04.2023.
12:34
ISKORISTITE preostala uskršnja jaja i "smućkajte" savršeno toplo predjelo.
Uskrs je prošao, dobro ste se zabavili kuckajući se jajima sa ukućanima i šta sad? Kako da potrošite sva ona koja su ostala?
Pravili ste sendviče, salate... a evo još jednog odličnog načina da iskoristite kuvana uskršnja jaja i skuvate toplo predjelo. Kombinacija kiselog paradajz sosa, aromatičnih začina i "neutralnih" jaja je savršena.
Priprema:
U zagrejanom ulju prodinstajte iseckani crni i beli luk. Dodajte paradajz pire i seckani paradajz, i kuvajte dok se sos ne zgusne. Začinite po ukusu. Dodajte kuvana jaja i kuvajte još nekoliko minuta da se fino zagreju.
Poslužite toplo uz kriške hleba.
(Stvar ukusa)
Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".