Izvor:Foto: Profimedia

RODITELJI JE LAGALI 19 GODINA Uništili mi život, spasili vezu

Izvor: Nportal

26.04.2023.

11:35

JEDNA devojka podelila je koliko je bila šokirana nakon što su njeni roditelji priznali da su ceo život skrivali veliku tajnu od nje, a bili su iskreni samo kako bi spasili njezinu vezu.

Devojka (19) na društvenoj mreži Redit podelila je veliko otkriće o svojim roditeljima, koje joj je uništilo život, ali možda spasilo vezu.

Ispričala je kako je zadnje dve godine u vezi i da jako voli svog dečka. Međutim, na nedavnom porodičnom okupljanju, majka njenog dečka uzrujala se nakon što je videla fotografiju devojčine bake kao tinejdžerke, s očeve strane porodice. Žena je bila u potpunosti izvan sebe i morala je na nekoliko trenutaka da izađe iz sobe, prenosi Miror.

Kad se vratila, počela je da pokazuje ​​slike svoje majke na kojima stoji pored bake i brzo su shvatili da su te dve žene sestre. "Navodno je moj pradeda imao aferu u kojoj je dobio baku mog dečka, a budući da je moja baka bila najstarija, znala je za to. Očito, odrastali su odvojeno, ali su još bili u srodstvu. Moja baka i njen tata krili su to od ostatka porodice (barem zato mislimo da niko drugi nije znao)', objašnjava devojka. Ubrzo je shvatila i ako su njena i baka njenog dečka sestre, to znači da su njen tata i njegova mama rođaci, a ona i njen dečko rođaci u drugom kolenu.

BloombergAdria.com

 

Devojka je nastavila: "Dečko i ja smo počeli da plačemo, ja sam imala napad panike, a on je bio u nečemu što je izgledalo kao šok. Ali, moji roditelji su delovali tako smireno. Na kraju je moj tata pukao". Otac joj je tada priznao da on nije zapravo njen biološki otac, što ju je dovelo do još većeg šoka. "NJihova je priča bila da su moji mama i tata bili u vezi na fakultetu, zatim su raskinuli, a onda su se nekoliko godina kasnije ponovno našli. Moja je mama tada bila u 5. mesecu trudnoće, a moj joj je tata obećao da će mi dati svoje prezime i brinuti se za mene. To je značilo da nisam u krvnom srodstvu s njim, stoga nisam ni u krvnom srodstvu sa svojim dečkom", dodaje devojka.

Mama nije želela da ljudi saznaju da joj to nije biološki otac, pa ga je naterala da čuva tu tajnu 19 godina. "Stvarno se nadam da je sve istina budući da nemam dokaza da jeste, ali činilo se prilično legitimnim jer nikada nisam videla njihove slike pre nego što je moja mama zatrudnela, samo nakon. Ovo situacija me izluđuje", priznaje zbunjena devojka.

Objava je od tada postala viralna i dospela je i na TikTok gde je pročitana na jednom popularnom podkastu. Snimak sada ima više od dva miliona pregleda i prikupio je hiljade lajkova i komentara.  Jedna osoba je napisala: "Od toga da je mislila da joj je dečko rođak, doznala je da joj otac nije biološki tata. Emocionalni rolerkoster", a druga je dodala: "Ovo je bilo puno obrta". Treći je korisnik zaključio: "Krv ne čini roditelja. Čovek te voleo i odgajao kao svoju ćerku. On je tvoj tata".