Izvor:Foto: N. Skenderija

OGLAŠAVANJE NARODNOG FRONTA Radnica snimala porođaj za TikTok

Izvor: Nportal

26.04.2023.

12:30

Medicinska sestra koja je napravila ozbiljnu povredu radnih dužnosti i obaveza kao i profesionalne etike je odmah po hitnom postupku suspendovana, a pokrenut je i disciplinski postupak.

"Uprava Ginekološko akušerske klinike „Narodni front“ je zgrožena i najstrože osuđuje postupak medicinske sestre (live prenos iz operacione sale Klinike), a istovremeno se zahvaljujemo svima koji su nam blagovremeno ukazali na ovakvo dešavanje, da bi smo mogli promptno da reagujemo i preduzmemo sve neophodne mere da se tako nešto nikad ne ponovi, piše u saopštenju koje je redakciji Kurira upućeno iz poznatog beogradskog porodilišta.

Medicinska sestra koja je napravila ozbiljnu povredu radnih dužnosti i obaveza kao i profesionalne etike je odmah po hitnom postupku suspendovana, a pokrenut je i disciplinski postupak. NAPOMENA: MERA ZABRANE UPOTREBE MOBILNIH TELEFONA U PORODILIŠTU I OPERACIONOJ SALI JE I DALJE NA SNAZI", navodi se u saopštenju Uprave klinike.

Podsetimo, radnica pomenute zdravstvene ustanove snimala je porođaj koji je uživo prenosila na TikTok nalogu „instrumentarkajellenanf“.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".