Izvor:Foto: Tanjug/Nenad Mihajlović

PALI U KLADOVU: Negotinci nelegalno prevozili do Beča

Izvor: Nportal

27.04.2023.

18:00

KLADOVSKA policija uhapsila je dvojicu muškaraca iz okoline Negotina koje tereti da su izvršili krivično delo neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću, u ovom slučaju - prevoza putnika.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su S. S. (55) i S. K. (36) iz okoline Negotina koje terete su su kombi vozilom, neovlašćeno i bez potrebnih dozvola, prevozili putnike od Negotina do Beča.

S.S. je zatečen u sredu dok je, kombi vozilom prevozio putnike od Negotina do Beča, kojima je, sumnja se, naplaćivao karte.

I S.K. je policija takođe istog dana zatekla da neovlašćeno i bez potrebne dozvole, vrši nezakonit prevoz putnika na istoj relaciji. Ovaj muškarac se tereti da je od marta ove godine, kombijem u vlasništvu osumnjičenog S. S, uz novčanu naknadu, prevozio putnike, dok im je karte, navode u Policijskoj upravi u Boru, naplaćivao S. S.

Osumnjičenima je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću, biti privedeni tužiocu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".