Izvor:Foto: Ilustracija/ATA images/N. Skenderija

PREDAO SE STEFAN KARIĆ Evo sa kim se pojavio ispred policije

Izvor: Nportal

03.05.2023.

16:12

STEFAN Karić, koji je pre tri dana optužen od strane starlete Nataše Šavije da ju je krvnički pretukao na jednoj svadbi, u pratnji advokata i jedne gospođe se pojavio pred PU Sremska Mitrovica.

Stefan Karić, koji je pre tri dana optužen od strane starlete Nataše Šavije da ju je krvnički pretukao na jednoj svadbi, u pratnji advokata i jedne gospođe se pojavio pred PU Sremska Mitrovica.

Bivši zadrugar nije bio raspoložen za davanje izjava, prenosi "Kurir".

BloombergAdria.com

 

Stefanov otac, Osman Karić, podelio je na Instagram profilu sliku svog sina na kojoj se vidi kako prilazi PU Sremska Mitrovica.

- Sine biću uz tebe i u dobru i u zlu. Voli te tata, napisao je Osman.

Podsetimo, Nataša Šavija sa teškim telesnim povredama primljena je u KC Vojvodina gde trenutno čeka da bude operisana. Ona je u izjavi za Kurir otkrila da se oseća sve gore.

- Iskreno osećam se sve gore, i fizički i psihički kako vreme prolazi, osećam sve jače bolove, leva strana vilice se sve vise koči, jedva pričam i jedem, krvarim iz nosa.. Prvo me je držao bes, a sad kako shvatam ozbiljnost situacije, hvata me panika i strah, jer je on još na slobodi, kao i ishod operacije, da li će se lice vratiti na staro, kako će i koliko trajati postoperativni tok, da li će trebati još neka operacija i kako će se to završiti. - rekao je ona.

BloombergAdria.com

- Kako se slegla situacija, meni je psihički sve gore, prolazi mi taj osećaj prebijanja kroz glavu stalno i mislim da i kad se ovo završi, da ću tek onda imati veći strah i paranoju. Potrazila sam i pomoć psihijatra ovde u bolnici, zapravo, tek sad razumem te zene, žrtve nasilja i koliko ovo utera strah u kosti. Sigurno ću čim izađem potražiti stručnu psihijatrijsku pomoć i ne verujem da ću neko vreme uopšte izlaziti iz kuće, pogotovo dok se zločinac ne privede pravdi - ispričala je Šavija za "Kurir".

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".