Izvor:Foto: Instagram printskrin, Profimedia

"BIĆE NEZAPAMĆEN MASAKR" Tinejdžer preti školi i slavi ubicu

Izvor: Nportal

04.05.2023.

12:26

A.Z. iz Bihaća zapretio je u objavi na Instagram nalogu da će izvršiti sličan masakr onom koji se juče desio u beogradskoj osnovnoj školi.

On je zapetio da će ubiti učenike i radnike u Ekonomskoj školi.

- Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vreme za Ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbegavati, zbog toga će da bude terror - stoji u objavi.

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što je i potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona.

- Imamo informaciju. Obaveštava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da je maloletan. Ne znamo da li je iko prijavio. Mi smo to videli na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti proveravamo - rekao je Bahrudin DŽelalagić, portparol MUP-a USK za portal “Avaza“.

BloombergAdria.com

 

Pretio silovanjem

Inače, ovaj dečak je i ranije bio sklon pretnjama i zastrašivanju.

On je u oktobru prošle godine snimio video u kojem potvrđuje da je već silovao, te da će to sa zadovoljstvom uraditi opet, prenosi ATVBL.

- Pozdrav ljudi, ja sam silovao curicu od 12 godina i to ću opet da uradim i ne može mi ništa. To ću opet uraditi. Silovaću ih. Kad vidim tu istu curu, opet ću je silovati, tako da znate. Jesam silovao, i šta hoćete - poručio je maloletni mladić u svom obraćanju na Instagramu.

BloombergAdria.com

 

Kako su mediji tada pisali, roditelji maloletnika su policijski službenici te zbog toga verovatno poručuje da mu ne možete ništa.

BloombergAdria.com

 

Podsećamo, juče ujutru oko 8.40 časova u Beogradu učenik (14) je došao u školu sa dva pištolja i pucao na učenike i osoblje škole. Tom prilikom stradao je radnik obezbjeđenja škole i osam učenika, dok je povređeno šest učenika i jedna nastavnica.

Kako je juče rekao načelnik PU Beograd Veselin Milić dečak je ovaj stravičan zločin planirao mesec dana i pronađen je detaljan plan u stanu u kojem živi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".