Izvor:Foto: ATA images

ULIKSOVA ĆERKA POKAZALA PARNERA: Svadbena zvona odjekuju

Izvor: Nportal

23.05.2023.

16:13

GLUMAC Uliks Fehmiu godinama je je u braku sa srpskom glumicom Snežanu Bogdanović sa kojom se preselio u Ameriku, a njihova ćerka Nika je prava lepotica.

Nika Fehmiu završila je međunarodne odnose i ljudska prava, ali radi u filmskoj industriji. Ona, naime, piše scenarija i režira kratke filmove u NJujorku, a uz to je radila i kao modni fotograf i asistent urednika na više različitih projekata kako u Srbiji, tako i u NJujorku.

S rođenjem ćerke Snežana kaže da se mnogo toga promenilo u njihovom životu.

- To vas natera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osećaj odgovornosti prema svemu što radim - rekla je Snežana ranije za "Stori" i dodala:

- Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju - objasnila je za medije Snežana Bogdanović jednom prilikom. 

Instagram Nike Fehmiu otkriva mnoge stvari iz njenog privatnog života. Izuzetno je talentovana za umetničku fotografiju, a često na svoj profil kači slike svog dugogodišnjeg dečka, čiji identitet ne otkriva.

BloombergAdria.com

Nedavno su se zajedno pojavili na venčanju prijatelja, gde je Nika otkrila kako izgleda njen partner. Ako je suditi po njihovim nežnim zagrljajima i zaljubljenim pogledima, reklo bi se da su i sami na korak od velikog dana.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".