Izvor:Foto: Instagram printskrin/severina

PONOVO SA SINOM: Severina konačno dobila starateljstvo (FOTO)

Izvor: Nportal

31.08.2021.

14:10

PEVAČICA Severina Vučković sa publikom je podelila srećnu vest.

U privatnom životu regionalne pop muzičke zvezde Severine Vučković, važni događaji nižu se munjevitom brzinom. Pre skoro dve nedelje pevačica je potvrdila da se nakon šest godina razvela od Igora Kojića, a preksinoć je s publikom podelila veoma važnu vest, da je dobila starateljstvo nad svojim sinom Aleksandrom koga je dobila u vanbračnoj zajednici sa biznismenom Milanom Popovićem.

Na koncertu održanom u Croj Gori, pre nego što je izvela pesmu „Rođeno moje“, kratko je poručila:

‒ Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali ‒ vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Pevamo s veseljem.

Takođe je ustanovljeno da nije bilo nikakvih osnova da joj se starateljstvo oduzme.

Danas je, prvi put nakon dužeg vremena objavila fotografiju sa njim i raznežila svoje fanove koji su bili uz nju sve ove godine.
Mama i sin trenutno uživaju na moru, a kako je Severina izjavila: "Bitka je dobijena".

Od sada će Aleksandar po pola meseca živeti sa svakim roditeljem, i to u Zagrebu, a na majčinoj adresi će imati prebivalište. U kratkoj izjavi Severina je rekla:

‒ Proteklih dvadeset meseci, koliko me je presuda razdvajala od mog deteta, ne može se ničim nadoknaditi i zato ne mogu biti zadovoljna. Zadovoljna sam jer je presuda ukinuta i neizmerno srećna jer će moje dete pola vremena provoditi s mamom i spavati u svom domu, u odnosu na dve noći mesečno, kako je bilo proteklih bolno predugih dvadeset meseci.

Severinin advokat Matić takođe je medijima potvrdio novi razvoj događaja:

‒ Županijski sud u Splitu odlučio je da dete vrati Severini. Odlučeno je da će pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem, odnosno da će imati zajedničko starateljstvo. Preostaje nam da vidimo hoće li roditelji uspeti da se dogovore ili će sud precizirati detalje.

Severina nakon što je saopštila da joj se sin vraća kući izjavila:

- Znam da nije gotovo, priuštili su mi pakao.
 

#Severina Vučković #VIP #stars #pevačica