Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official, Instagram printskrin/milenakacavenda

MILENI PREMINUO VERENIK: "Ana je mogla da mi bude kuma"

Izvor: Nportal

29.05.2023.

11:05

ANINA kuma, Milena Kačavenda doživela je veliku tragediju.

Milena je spremala vlastito venčanje za Đurđevdan, svadba je bila pomerena zbog dana žalosti. Međutim samo pet dana kasnije, Kačavendin verenik je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Milena je svoju bol krila, upravo zbog Ane koja je vodila bitku u rijalitiju: 

- Šta da kažem, sa oduševljenjem sam čekala Đurđevdan, kupila sam venčanicu, ma sve je bilo sređeno i onda je sve u jednom trenu otkazano. Zbog Dana žalosti, sva veselja su bila otkazana, pa i moja svadba. Čekali smo novi termin, jer je sve bilo prebukirano i zauzeto. Samo pet dana kasnije, 11. maja, moj verenik je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Beču. Katastrofa šta mi se desilo. Eto to je moja sudbina - saopštila je Milena: 

BloombergAdria.com

 

- U prvi mah sam bila u stanju šoka. Onda se sve ovo dešavalo oko Ane u riajlitiju i svi su bili nekako preusmereni na nju i za moju svadbu me niko nije ni pitao. Svi su zaboravili da sam ja trebala da se udam. Eto tako je to ostalo u senci. Kakva godina iza mene. Od Aninog ulaska u "Zadrugu 6" je ludilo pa sve usput šta mi se desilo i šta se dešava. Znam koliko je Ana bila srećna kada je čula da se udajem, sada je mogla i ona kuma da mi bude, ali eto kada bude čula šta se desilo biće jako tužna - rekla je Milena.

(Informer)