Izvor:Foto:Profimedia

LJUBAVNI KRAH: Tejlor Svift baš nema sreće

Izvor: nportal

06.06.2023.

08:50

TEJLOR SVIFT očigledno nema sreće u ljubavi i izgleda da je još jedna veza iza nje.

Pevačica Tejlor Svift (33) i njen kolega Meti Hili (34) su raskinuli veoma turbulentnu vezu, pišu američki mediji.

Naime, kako navodi TMZ kome je dobro upućeni izvor u celu situaciju, ispričao da je "Tejlor zapravo opet sama", ali da je ostalo nejano zašto su oni raskinuli.

To bila veoma eruptivna veza o kojoj je počelo da se šuška tek prošlog meseca kada se pevač benda 1975. pojavio na jednom od koncerata Tejlor Svift u Nešvilu.

Sve to je usledilo nakom vesti o raskidu Tejlor Svift i britanskog glumca DŽoa Alvina posle 6 godina.

Navodno, od tada se Meti i Tejlor skoro pa nisu razdvajali, osim kada je ona imala koncerte, ali... poslednji put su viđeni zajedno u javnosti 25. maja kada su bili na večeri.

Još uvek je nejasno šta je pošlo po zlu, ali moglo se naslutiti da nešto ne štima, pogotovo posle nastupa benda 1975. u Danskoj ovog vikenda kada je Hili poljubio dečka iz obezbeđenja.

Naime, Hili je sa svojim bendom The 1975 u sklopu 2023 NorthSide Festivala izvodio pesmu "Robbers", a kad je uočio obezbeđenje kako stoji pred pozornicom, otišao je do njega i poljubio ga.

Publika je burno reagovala nakon što je Hili, km nije prvi put da ljubi posetioce, fanove i ostale ljude u masi, iskazao svoju naklonost prema zaštitaru. Tokom poslednjih desetak godina poljubio ih je desetak i to za vreme izvođenja baš iste pesme.

(Kurir.rs)

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".