Izvor:Foto: ATA images/Jutjub printskrin/Zadruga official

UTONULA SAM U DIJABETES: Nadežda o Mikijevim batinama

Izvor: Nportal

07.06.2023.

16:37

PEVAČICA Nadežda Biljić bila je učesnica rijalitija "Zadruga", gde je, kako smo svi mogli da vidimo, doživela nasilje od strane svog tadašnjeg partnera Mikija Đuričića.

Đuričić je bivšu zadrugarku udario štakom nekoliko puta i tako joj naneo povrede, što joj je ostavilo posledice, a on je nakon toga momentalno diskvalifikovan.

Biljićeva se prisetila tog užasnog trenutka i istakla da posledice i dalje nosi.

- Bila sam krvnički pretučena javno, na nacionalnoj frekvenciji. Zbog tolikog stresa sam i utonula u dijabetes sa kojim se trenutno borim i to je sve što sam ikada i dobila - istakla je Nadežda Biljić.

BloombergAdria.com

 

Inače, to nije jedini put da je pevačica pretrpela nasilje. Nadežda je tvrdila da ju je pretukao i sadašnji partner, maneken Toma Panić.

- Tomislav Panić me je upravo pretukao! Eto toliko o mom princu na belom konju! Velika ljubav Tomislava Panića. Dokazao je da je muškarčina, bravo! Danas gasim sve i povlačim se iz svega, hvala vam svima puno na podršci, ali dosta je bilo od mene. Volim vas! - napisala je tada Nadežda, uz fotografije na kojoj su se videle povrede na licu.

Nadežda i Toma su i dalje u emotivnoj vezi i imaju sina Longa.