Izvor:Foto: EPA

OGLASIO SE AL PAĆINO: Slavni glumac prvi put o prinovi VIDEO

Izvor: Nportal

07.06.2023.

19:29

PROSLAVLJENI holivudski glumac Al Paćino (84) čeka prvo zajedničko dete sa 54 godine mlađom partnerkom, 30-godišnjom Nur Alfala, kuvajtsko-američkom filmskom producentkinjom.

Paćinova izabranica nalazi se u osmom mesecu trudnoće, ali par još uvek ne zna kog je pola dete. 

Glumac je rešio da prekine ćutanje o trudnoći i odbaci glasine koje tvrde da nije srećan zbog vesti o prinovi. Štaviše, Oskarovac je predstojeći dolazak bebe okarakterisao kao „posebnu” priliku jer je došla tako kasno u njegovom životu.

Glumac je prvi put javno istakao šta misli o trudnoći svoje devojke dok je bio u šetnji u Los Anđelesu.

- Veoma je posebno. Uvek je bilo. Imam mnogo dece. Ali ovo je zaista poseban dolazak u ovo vreme - rekao je Paćino, prenosi britanski Dejli mejl.

Međutim, izvor blizak glumcu okarakterisao je ove glasine "potpunim glupostima" za Dejli mejl, insistirajući da 84-godišnji Al ne može biti srećniji zbog vesti, što je glumac sada i sam potvrdio. 

Al Paćino i Nur su u emotivnoj vezi dve godine, a prvi put su zajedno viđeni u aprilu prošle godine.

Ona je poznata kao neko ko voli starije muškarce, a poslednja javna veza bila joj je sa poznatim rokerom Mikom DŽegerom (79). Nakon njihovog raskida 2017. Holivudom su kružile priče o njenoj romansi sa Klintom Istvudom (93), ali ta informacija nikada nije potvrđena.

- Srce ne pita za godine, srce samo zna za ono što oseća. To mi je bila prva ozbiljna veza i bila sam jako srećna - rekla je svojevremeno Nur u intervjuu za Hello o svojoj vezi s frontmenom legendarnih Roling Stonsa.

BloombergAdria.com

 

Inače, Al Paćino iz prethodnih veza ima ćerku DŽuli (33) i 22-godišnje blizance, Oliviju i Antona.

Podsetimo, ranije ovog meseca otac je postao i Robert de Niro, Paćinov dugogodišnji prijatelj i partner u brojnim filmovima. De Niro je sedmi put je postao otac u svojoj 79. godini.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".