Izvor:Foto: D. Milovanović/printskrin Instagram/belkisacrnovrsanin

MLADA I LEPA: Da li je ovo bila treća žena Zukorlića?

Izvor: nportal

17.06.2023.

11:51

BELIKSA CRNOVŠANIN vazi za najlepšu devojku u Novom Pazaru, a vodi veoma raskalašan život

Najviše pažnje privukla je njegova najmlađa supruga Belkisa. Naime, ona je došla je u žižu javnosti zbog svoje veze sa 20 godina starijim Mumaerom Zukorlićem, njihova veza bila je javna tajna, a navodno je sklopila i šerijatski brak sa pokojnim muftijom.

Novinarka je završila studije na Zukorlićevom Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, a takođe je našla zaposlenje u njegovoj TV Sandžak, a važi za jednu od najlepših devojaka u gradu.

BloombergAdria.com

 

Mediji su ranije prenosili da je Belkisa dobila luksuzne automobile od muftije, pa se čak pominjao i "mercedes S 320" od 85.000 evra. Na njenom instagramu primetno je da mlada muftinica nosi markiranu garederobu, uživa u luksuznim putovanjima i vozi skupocene automobile.

Nedavno se pisalo da je kupila stan u Beogradu na vodi, budući da je često objavljivala fotografije iz prestonice, ali budući da ovo nije potvrđeno, nije isključeno i da je boravila kod nekoga u poseti, piše Mondo.ba.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Ona je, kako se pohvalila na društvenim mrežama, pokrenula i biznis - dizajn šešira, ali teško da je već uspela da zaradi toliko da sebi može da priušti luksuznu nekretninu u naselju u kojem su najskuplji kvadrati u Srbiji.

Mlada novinarka nikada nije govorila o svojoj vezi sa muftijom.

BloombergAdria.com

 

Zukorlićeva prva žena je Umeja sa kojom ima četvoro dece, sa drugom Elmom Elfić Zukorlić, takođe, ima četvoro naslednika. Pokojni muftija ostao je do kraja života u građanskom braku sa Umejom Zukorlić, koja je bila njegova jedina zakonski priznata supruga.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".