Izvor:Foto: Arhiva Novosti, N. Skenderija

"Kada je Šešelj odlazio u Hag, Zemunski klan ga je molio..."

Izvor: Nportal

08.11.2021.

17:19

"NJegove priče su zanimljive, ali 90 odsto od toga što on priča je laž. Srećom da ga niko ne shvata za ozbiljno", kaže bivši šef UKP.

Mile Novaković, bivši načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) i jedinice Poskok, otkrio je da su pripadnici zemunskog klana, koji je vodio Dušan Spasojević Šiptar, svojevremeno molili predsednika SRS da ne ide dobrovoljno u Hag.

Novaković kaže da bi Šešelj zemuncima, da je ostao u Srbiji, puno značio u sudskom postupku protiv njih.

BloombergAdria.com

 

- Šešelj je ljudima iz zemunskog klana davao vetar u leđa. Još u vreme dok su radikali bili na vlasti u Zemunu, omogućeno im je da grade u Šilerovoj bez ijednog papira. Onda im je on pred odlaska u Hag ostavio navodno neki amanet da reše s Đinđićem. "Zemunci" su Šešelja i finansijski pomagali. Molili su ga i da ostane, da ne ide u Hag... Mnogo bi im bilo značajno u ovom postupku da je Šešelj bio tu sa svojim pričama... - naveo je Novaković za "Kurir" i dodao:

BloombergAdria.com

 

- NJegove priče su zanimljive, ali 90 odsto od toga što on priča je laž. Srećom da ga niko ne shvata za ozbiljno. No, on i dalje ne odustaje. Pričao je i kako je išao u zatvor u posetu Jovanoviću i Legiji. Ne znam samo po kom osnovu je išao.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".