Izvor:Foto:ATA images/Instagram printskrin/nemanjagudelj

VIDITE KOSU: Gudelj nakon transplatacije - OVO su rezultati

Izvor: Nportal

15.07.2023.

08:30

FUDBALER Nemanja Gudelj je nedavno bio na transplantaciji kose

Fudbaler Nemanja Gudelj, dečko pevačice Anastasija Ražnatović, nedavno je otišao na transplantaciju kose zbog zalistaka koje je imao. On je ceo proces kroz koji je prošao na jednoj klicini u Turskoj podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i preneo im svoje iskustvo.

Anastasija je sada podelila njihovu zajedničku fotografiju na storiju na Instagramu, a mogu da se vide prvi rezultati na Nemanjnoj kosi.

Nemanja na fotografiji grli mladu pevačicu, a ne može da se ne primeti da je promena dosta uticala na njegov izgled i da sada ima mnogo više kose u prednjem delu glave.

BloombergAdria.com

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj su nedavno izgubili bebu, a tužnu vest on je saopštio na društvenim mrežama. Anastasija je tada bila u petom mesecu trudnoće i rešila je da se potpuno povuče iz javnosti. Deaktivirala je profil na Instagramu, kako bi se potpunosi posvetila svoj oporavku, ali je nedavno na oduševljenje pratioca ponovo aktivna i redovno deli deliće svog dana.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".