Izvor:Foto: ATA images/Jutjub printskrin/Zadruga Official

ANĐELA TUŽI PINK "Ovo je bezobrazluk, nisam dobila ni dinar"

Izvor: Nportal

23.07.2023.

20:24

ANĐELA Đuričić je opet u centru skandala jer je zaratila sa televizijom Pink, iako je upravo ružičasta televizija proslavila i učinila njeno ime prepoznatljivo.

Ona sada možda jeste voditeljka i poznato iem u medijima, ali potpuno je zaboravila da niko ne bi znao za nju da joj čelnici televizije Pink nisu dali mogućnost da učestvuje u rijalitiju. Dobro je poznato na koji način je to poverenje vratila, te je i bila diskvalifikovana zbog fizičkog napada, koje je najstrože zabranjeno. 

Svoju objavu je započela žustrim rečima:

- Pošto vidim da bezobrazluk televizije Pink i Darka Tanasijevića, punomoćje za krivičnu prijavu protiv istih je predata advokatu.

BloombergAdria.com

A potom je nastavilo u istom maniru. 

- Prva stvar, ja ugovor sa Pinkom zvanično nemam, jer ga kao i svi učesnici nikada nisam dobila, drugo diskvalifikovana sam kao učesnik iz takmičenja. treće i jako bitno, kao diskvalifikovana sam pozvana sutradan od istog događaja da budem gost u emisiji "Izbacivanje" koju vodi Dušica Jakovljević (dok je još trajla Zadruga) i za to naravno imam dokaze, sve napismeno. Pošto sam odbila da učestvujem dalje u njihovoj emisiji, oni su počeli da me linčuju na svaki mogući način. Što su i radili cele sezone, jer Anđela nikad nije bila i nije pristajla da bude njihov igrač. Tako da "dame i gospodo" vidimo se na sudu - stoji u objavi. 

Onda je u postkriptumu dodala:

- Želim da kažem svim ljudima da ja od Pinka za svoje učešće nisam dobila nikada nijedan dinar, što će takođe biti predmet tužbe. 

(Srbija Danas)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".