Izvor:Foto: Instagram printskrin/marija.egelja

MARIJA EGELJA OTKRIVA: Šila, igrala folklor, zaljubljivala se

Izvor: Nportal

10.11.2021.

17:39

JEDNA od napopularnijih voditeljki Marija Egelja (31) sve češće razmišlja o udaji i ostvarenju na tom polju, ali poručuje da neće promeniti svoje nesvakidašnje prezime kada dođe do toga. Ona se, pored emotivnog života, odlučila da osvrne na detinjstvo i otkrije čime se sve bavila u slobodno vreme.

- Imam dečka i sve je u najboljem redu kada je moj ljubavni život u pitanju. Želim da kada se udam, to bude jednom i zauvek. Volela bih da imam dvoje ili troje dece, i dečaka i devojčicu.
- Sa devet godina sam počela da igram folklor, a već sa 12 godina sam putovala po čitavoj Evropi: Slovenija, Turska, Italija, Španija... Bilo mi je teško, jer na putovanjima nisam imala mamu, pa sam morala sama da naučim da šijem nošnju. Bila sam u prvoj postavi KUD "Lazar Hrebeljanović" i imala sam odličnu ekipu. Onda se polako jedna drugarica udala, pa druga, treća i tako se rasulo društvo - ispričala je voditeljka, koja se osvrnula i na period srednje škole:

- Išla sam u Petu ekonomsku školu u Rakovici. I tamo sam se takmičila, ali ovoga puta u atletici. Trčala sam na 800 metara i dogurala do republičkog takmičenja. U srednjoj sam se prvi put i zaljubila, pa sam posle imala problem kako da raskinem tu vezu.

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Marija Egelja #voditeljka Marija Egelja #Marija Egelja detinjstvo #VIP