Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/ana_curcic_official/andjelaadjuricicc/

ŽELIM JE GLEDATI KAO ŽENA ŽENU: Ana podržala Anđelu

Izvor: Nportal

27.07.2023.

18:14

ZVEZDAN Slavnić poznat je u rijalitiju "Zadruga" po svojoj vezi sa Anđelom Đuričić koja ga je po izlasnjku ostavila.

Anđela se sada rešila da tuži Zvezdana Slavnića zbog fizičkih obračuna koje su imali. Tokom trajanja rijalitija, Ana Ćurčić je upozoravala svoju suparnicu da može doći do fizičkih obračuna. 

- U startu želim izuzeti Anđelin i moj odnos kakav je bio u Zadruzi i želim je gledati kao žena ženu. Pričala sam i unutra Anđeli o tome, i znala sam šta je čeka, jer sam ja godinama bila na njenom mestu. Zbog toga sam joj i više puta rekla samo ti njemu veruj. Došlo je do toga da cela moja istina kroz koju prolazim medijski linč mesecima, a prevrće se u laži, stane na put. Pa mi je drago što je podnela krivičnu prijavu, jer se nasilju tako i staje na put - izjavila je  Ana za "Republiku" i dodala:

- Krivo mi je što mi narod, zadrugari, a i ona sama, nisu poverovali odmah, nego se moralo desiti, da ona ovo doživi. Još jednom ću reći, niste bili u mojim cipelama i ne daj Bože da ih bilo koja žena obuju - govori Ana.

- Moja krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića je još uvek u toku, iz razloga što je bilo jako puno nasilja u ova četiri i po meseca i detaljno se radi na svakom dokazu o njegovom nasilju. Moji advokati i ja se nadamo da ćemo u toku sledeće nedelje, završiti sve to, pa ću vas obavestiti o svim detaljima - izjavila je Ana.

- Ja moram još jednom da naglasim, da svi ženama koje su žrtva porodičnog nasilja i bilo kog nasilja nad njima, pružam podršku i naglašavam da nasilje ne smeju da trpe i da uvek prijave - završila je Ana Ćurčić.

#Ana Ćurčić #Zadruga #Anđela Đuričić #Anđela Đuričić tužba Zvezdan Slavnić #Zvezdan Slavnić #nasilje Anđela i Zvezdan