Izvor:Foto:Printscreen/Instagram/daniloraičević

TARA SE ISELILA: Simov ne živi više u domu s Danilom

Izvor: nportal

05.08.2023.

14:28

NAKON ŠTO SE u domaćim medijima pojavila informacija da su Tara Simov i njen partner Danilo raskinuli, bura između njih se i dalje ne stišava.

Svađa bivših verenika Tare Simov i Danila Raičevića uzburkala je domaću javnost u proteklom periodu, a iako su se u jednom trenutku pojavile tvrdnje da će zarad deteta pokušati da izglade odnose, od toga za sada nema ništa.

BloombergAdria.com

 

Danilo je danas dodatno šokirao sve kada je priznao da neće organizovati slavlje nakon krštenja sina, a dok se prava drama odvija u Nišu, mnoge zanima koji su naredni planovi za Simovljevu.

Ona se neretko oglašava po pitanju turbuletnog odnosa sa Danilom, što je i sada bio slučaj kada je svojim vernim fanovima, otkrila dalje planove za odnos sa ocem svoga deteta.

BloombergAdria.com

 

Bivša zadrugarka je naime, otkrila da se iselila iz Danilove porodilčne kuće i da trenutno živi u stanu u Nišu, koji je nekada iznajmljivala sa partnerom.

Ona je takođe priznala da planira da se vrati za Beograd kroz par nedelja, a odgovorila je i na pitanje o Danilom roditeljima, za koje ima samo reči hvale, jer su joj u ovom teškom periodu pružaju nesebičnu podršku i pomažu na svaki mogući način.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".