Izvor:Foto: Petar Tanasijević/TV Pink printskrin/Premijera

LEPA LUKIĆ: Volim da se družim sa siromašnima

Izvor: nportal

10.08.2023.

17:42

LEPA LUKIĆ, istaknuta srpska pevačica čija je umetnost ostavila dubok trag na muzičkoj sceni, izdvaja se kao ikona narodne muzike čiji je uticaj prešao granice vremena.

NJena impresivna karijera obuhvata ne samo izuzetne muzičke uspehe, već i duboko ustanovljen odnos sa publikom koja je njen glas doživela kao izvor emocionalne povezanosti.

BloombergAdria.com

 

Lepa Lukić je gostovala na jednoj televiziji, kada je rekla da nikada nije zaboravila sirotinju i da se često druži sa takvim ljudima:

- Nikada nisam podizala nos, nikada se nisam pravila važna, a imam i te kako povoda za to. Mene to niko nije naučio, tako se rodiš. Jednostavna sam žena iz naroda. Više volim da stanem sa nekim običnim čovekom i popričam, nikada svoju sirotinju nisam zaboravila i volim sa sirotinjom da se družim.

Kroz svoj interpretativni dar i autentičnost, Lepa Lukić je prenosila ne samo pesme, već i priče i osećanja generacija.

BloombergAdria.com

 

Ovog puta, gostujući u emisiji prisetila se svog početka u muzici, a sve je počelo u autobusu:

- Bio je na toj berbi grožđa, mi smo se vraćali za Beograd, bila sam sa Gvozdenom. Vraćali smo se autobusom, kada me neko s leđa samo pipnuo. Okrenem se, kad ono Petar Tanasijević. Upita me 'devojko hoćeš li ti da snimiš ploču'. Rekao mi gde da dođem i da ima pesme za mene. Nisam 5-6 dana mogla da spavam, jedva sam čekala da odem.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".