Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/akinakinozu/ATA images

ODUŠEVLJEN KARLI: Turski glumac u problemima zbog pevačice

Izvor: Nportal

16.08.2023.

11:50

VELIKA glumačka zvezda Akin Akinozu koga smo upoznali u čuvenoj seriji "Nemoguća ljubav" u ulozi prelepog Mirana, navodno je lud za našom pevačicom Jelenom Karleušom.

Pre tri godine Akin je imao probleme sa dugogodišnjom izabranicom Sandrom zbog gledanja fotografija sa jednom od najfatalnijih Srpkinja. Jednom prilikom u naletu besa, Sandra mu je poručila da ne želi da ga vidi. 

- Akin i Sandra trebalo je da se venčaju, ali izgleda da neće biti ništa od toga - rekao je izvor blizak paru svojevremeno i dodao:

- Ma, on se ne "skida" s Jeleninog Instagrama.

Glumac je i dalje u skladnoj vezi sa svojom lepšom polovinom, ali i dalje lajkuje našoj divi fotografije. 

Akin Akinozu je rođen 23. septembra 1990. godine u Ankari u Turskoj i jedino je dete glumice Ozlem Akinozu i vlasnika restorana Tamera Akinozua. NJegov deda po majci, Sureia Arin, bio je jedan od prvih TV voditelja na TRT-u (Turska radio i televizija). NJegov pra-ujak Suha Arin poznat je kao „otac turskih dokumentarnih filmova“. Kako vuče korene iz jedne veoma uspešne i umetnički orjentisane porodica, ne iznenađuje činjenica što je uplovio u glumačke vode, iako je matematičar po struci.

Akin je pohađao srednju školu TED u Ankari, a zatim je studirao matematiku na Univerzitetu Kalifornije, Berkli, gde je živeo oko 6 godina pre nego što je odlučio da postane glumac i osvoji srca brojnih dama širom sveta.

U privatnom životu važi za velikog zavodnika i miljenika žena, a u svoju izabranicu Sandru Pestemalcijanje je više nego zaljubljen i obožava je. Nema naviku da priča o sebi i misli da to nije potrebno da bi postigao uspeh. Trudi se da svoj privatni život sačuva daleko od očiju javnosti.

- Za mene je proučavanje matematike kao proučavanje univerzalnog jezika. Za fakultet sam izabrao 'Berkli', vrlo brzo se snašao i shvatio da mi to ide od ruke. Nakon studija sam izabrao glumačku profesiju, jer me zanimaju međuljudski odnosi, emocije koje upravljaju ljudima, ali i problemi među njima - izjavio je jednom prilikom Akin.

BloombergAdria.com

 

Vrlo malo se zna o Sandri koja je jermenskog porekla, ali je u jednom razgovoru istakao da je ona ta životna saputnica: 

-Svi tražimo odgovor na to pitanje. Tako nešto sam osetio sa mojom sadašnjom partnerkom. Svaki dan joj pokazujem da je ona ta, nekad osmehom, nekad rečima, nekad pogledom - zaključio je.

(Informer)

#Akin Akinozu #turski glumac Akin Akinozu #VIP #Jelena Karleuša #pevačica Jelena Karleuša