Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/ Nikad nije kasno

ZVEZDA "NIKAD NIJE KASNO" SMRŠAO 48KG: Promenio lični opis

Izvor: Nportal

20.08.2023.

20:04

TOMISLAV Filipović Čičak proslavio se kao jedan od finalista takmičenja "Nikad nije kasno" u kojem je svojim izvedbama i moćnim vokalom oduševio sve.

Pored fenomenalnih vokalnih sposobnosti, pevač se sada u centru pažnje našao zbog svoje ogromne fizičke transformacije. Tomislav je smršao 48 kilograma, a na novim fotografijama je gotovo neprepoznatljiv. On je na društvenim mrežama napisao koliko je smršao, te kako mu je to pošlo za rukom.

"Treniraj jako, pretvori salo u mišić", glasi moto koji ga je vodio do samog cilja, pa je sa 137 kilograma pevač došao na čak 89.

BloombergAdria.com

"Minus 48! Kažu, što je muškarac bez 90 kilograma? Sa pravim treningom - tenk!", poručio je on, a zatim otkrio kako je uspeo da svoju kilažu dovede do perfekcije i kakvi su mu rezultati.

"Dnevni trening: Ručna vuča debla lancima! Večernji boksački trening (od 6 do 12 rundi), puls u naporu 75, puls u mirovanju 40 do 45 otkucaja, pritisak 75/40. Ishrana: sve, 4 obroka, zadnji pred spavanje. Bez teretane, preparata za pumpanje za izložbu na plaži", otkrio je pevač, koji dobija podršku prijatelja u nameri da održi kilažu.

(Mondo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".