Izvor:Foto: Aleksa Stanković, Petar Milošević

ČOLIN ROĐENI BRAT: Zdravko i Dragan liče, i veoma su vezani

Izvor: Nportal

22.08.2023.

09:54

VELIKA zvezda domaće zabavne muzike, Zdravko Čolić, ima rođenog brata, koji, po mošljenju korisnika društvenih mreža veoma liči na pevača.

Balkanska zvezda Zdravko Čolić ima rođenog brata Dragana, koji se ne eksponira u javnosti.

BloombergAdria.com

Dragan se ne bavi javnim poslom, a živi u Begradu i tu drži svoju ćevabdžinicu. On je pre nekoliko godina otkupio originalni recept za čuvene sarajevske ćevape, a recept mu je prodao poznati tamošnji ćevabdžija Hodžić.

Zdravkov brat se na jednom od Čolinih koncerata u srpskoj prestonici provodio sa pevačicom Nedom Ukraden, a njih veže višedecenijsko prijateljstvo.

BloombergAdria.com

Nakon smrti majke, Zdravko i njegov brat Dragan još više su se vezali, a ono što je primetno jeste da veoma liče jedan na drugog.

- Naši roditelji su učinili sve kako bismo Dragan i ja izašli na pravi put. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plate, jer je mama bila domaćica - rekao je Čola svojevremeno.

BloombergAdria.com

Iako ne voli da se pokazuje u javnosti, Dragan i Zdravko su veoma vezani i kad god je Čola u Beogradu, maksimalno se trudi da provodi vreme sa svojim bratom, kao i ostalim članovima porodice.