Izvor:Foto: TV Pink printskrin/Paparaco lov

KRUŽI MREŽAMA: Poslednji snimak JK i Duška (VIDEO)

Izvor: Nportal

25.08.2023.

18:52

"ODUVEK sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki", pričala je JK.

Pevačica, Jelena Karleuša, svom emotivnom izabraniku sa kojim je u tom trenutku već dve godine bila u srećnoj vezi izgovorila sudbonosno "Da" pre 13 godina, bila je u sedmom mesecu trudnoće, a ispod srca nosila je svoju prvenicu Atinu.

Za jednu ženu u drugom stanju planiranje najvažnijeg dana u životu bio je izuzetno zahtevan i dramatičan poduhvat, jer hormoni čine svoje, a spisak obaveza je prilično dugačak. Ipak, Jelena, za koju gotovo ništa nije nemoguće, želela je tog dana bajku, u koju je uložila i poslednji atom snage.

- Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki - govorila je tada.

BloombergAdria.com

Došla je na svet i druga ćerka, a onda su usledili i skandali koji su verovatno glavni krivci što par više nije toliko često u javnosti zajedno.

Zapravo, njihv poslednji zajednički snimak je nastao pre više od četiri godine.

Usnimljeni su svega par nedelja nakon smrti njene majke Divne, pa su zbog toga svi na snimku u crnini. Imala je i kratku kosu, budući da je odmah nakon saznanja da joj je majka preminula uzela makaze i sama odsekla svoju kosu. Nije skidala kapuljaču, a pored nje su Duško i Divnina rođena sestra.