Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official, ATA images, Instagram printskrin/vladelije

ONA JE RAZLOG: Otkrivena istina o najvećoj tuči u Zadruzi

Izvor: Nportal

13.11.2021.

17:03

ČUVENI rijaliti rivali Vladimir Tomović i Miki Đuričić poznati su kao jedni od traženijih likova na malim ekranima. NJihovu armiju fanova skupili su kroz učestvovanja u raznim rijaliti programima ,"Veliki brat", "Parovi", "Zadruga", zbog čega je njihov odnos bio uvek na vrhuncu napetosti.

U jednom trenutku, tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga" došlo je do tuče Tomovića i Mikija zbog čega su svi ostali šokirani. Obezbeđenje je pokušalo da spreči ovaj uragan pesnica, ali nije uspelo. Makljaža kakva do tada nije viđena u rijaliti programima, dovela je do toga da Đuričić bude diskvalifikovan iz "Zadruge", nakon čega je isplivala fotka Vladimira sa podlivima na licu. 

BloombergAdria.com

Komentarisalo se dosta zbog čega je došlo do njihovog sukoba, zbog čega je tenzija eskalirala potpunim haosom, da je došlo do diskvalifikacije. I dok su neki pričali da su u pitanju različitosti po pitanju vere, stavova i mišljenja, drugi su pak imali malo uverljivi razlog. 

Naime, Lepi Mića tvrdio je da je do tuče između Mikija i Tomovića došlo zbog toga što je kršni Crnogorac imao intimne odnose sa verenicom pčelara iz Kupinova. 

BloombergAdria.com

Za sada Vladimir Tomović se nije oglašavao kako bi potvrdio ovu priču, a takođe ni pčelar Miroslav Miki Đuričić koga gledamo trenutno u rijalitiju "Zadruga 5".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".