Izvor:Foto: Instagram printskrin/dva_ranca_beg_iz_kanca

ZAMENILI KUĆU KAMPEROM: Par živi, radi, putuje u 6 kvadrata

Izvor: Nportal

14.11.2021.

13:48

IVANA i Goran mladi bračni par iz Novog Sada, vole da putuju, upoznaju druge narode, kulture i gradove, a baš ta ljubav prema putovanjima promenila im je živote iz korena na veoma zanimljiv način. Kažu da svaki slobodan trenutak koriste da odu na neko, za njih, novo mesto. A svaki potrošen novac na putovanja, za njih je zapravo uložen.

Bude se uz najlepše prizore, o kojima svako može da sanja. Nekad je to more, nekad planina, kanjoni, životinje, sve to vide ispred sebe.
Goran je u jednom  od svojih postova ispričao kao im je bilo prve večeri u kameperu.
- Prvu noć je bilo čudno, udobno, ali opet ne sasvim prijatno spavati na nekom parkingu. Druge noći smo našli odlično mesto u prirodi, ali nismo mogli da uživamo u njemu jer smo žurili kod majstora za kombi u Sarajevo. Treću noć smo otišli na sjajan vidikovac iznad Pala kod našeg drugara Vladana. Sa nestrpljenjem smo iščekivali izlazak sunca, ali je jak vetar sve pokvario, zeznuo nam zadnja vrata i oterao sa vidikovca bez uživanja. Premestili smo se u grad, ali nas je stigao ludački pljusak praćen gradom. Te prve tri noći su bile vatreno krštenje, ali nakon toga smo shvatili da uvek može biti nekih malih pehova, ali i neverovatnih pogleda, čistog vazduha, novih izazova. Sve su to nova iskustva koja nas oblikuju, koja nam život čine zanimljivijim.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Bračni par #Ivana i Goran bračni par #Bračni par iz Novog Sada #Zanimljiv život bračnog para #zanimljivosti