Izvor:Foto: Društvene mreže

"TUKAO JE SEKIROM" Potresna ispovest majke pretučene Ane

Izvor: Nportal

07.09.2023.

15:19

ANA M. (36), žena koja je brutalno mučena danima u kući svog partnera Nemanje G. u Bariču, vodila se čak mesec dana kao nestala. Kako otkriva njena majka Anđelka za medije, oni su njen nestanak prijavili 24. jula jer je niko nije video danima, a mesec dana kasnije saznali su za jezivo zlostavljanje koje je nesrećna devojka trpela.

Prema rečima majke pretučene Ane, nesrećna devojka se posle mesec dana, koliko se vodila kao nestala, javila u policijskoj stanici. Kako tvrdi, to je bio 24. avgust. Dva dana kasnije, nesrećna Ana prošla je kroz jezivu četvorodnevnu torturu.

Kako je u razgovoru za medije otkrila Anđelka, njena ćerka je 24. jula otišla od kuće i napisala joj je poruku da se vide za koji dan.

Međutim, dani su prolazili a Ana se nije javljala, štaviše, niko nije mogao da stupi u kontakt sa njom.

BloombergAdria.com

 

Kako ona dalje priča, svakodnevno je kontaktirala sa Anom kako bi se javila policiji, ali je ona u policijsku stanicu otišla tek 24. avgusta.

- Tamo je rekla da je dobro i da nema potrebe da je traže. Pretpostavljam da joj je on pretio i nakon toga se desio ovaj užas - priča potresena majka.

NJena majka je ispričala uznemirujuće detalje povreda koje je njena ćerka imala.

Kako je ispričala, njena ćerka je još uvek u bolnici, sa teškim povredama.

- Sve vreme sam imala neku užasnu intuiciju. U petak je primljena u bolnicu, morali su da joj izvade slezinu, pukla joj je bubna opna, dobro da oči nije izgubila kakve povrede ima. Odmah su je primili u šok-sobu, doktor mi je rekao da je došla kasnije da ne zna da li bi preživela - priča majka.

Ona dodaje i da je majka nasilnika sve vreme bila u kući.

- NJegova majka je sve vreme bila tu! I ćutala je, pa da li je to normalno? Da neko vrši nasilje u mojoj kući odmah bi reagovala - priča šokirana majka.

Negirao krivicu

Podsetimo, kako se navodi u naredbi za sprovođenje istrage, Nemanja G. je osumnjičen da je od 26. avgusta devojku držao zatočenu u stanu četiri dana, dok žrtva nije uspela da pobegne iz kuće, dok je nasilnik spavao.

Nemanja G. je saslušan u tužilaštvu i njemu je određen pritvor. On je prilikom saslušanja izneo detaljnu odbranu.

Kako se saznaje, njemu se na teret stavlja krivično delo protivpravno lišenje slobode i teška telesna povreda opasna po život.

Nemanja je ranije osuđivan zbog krivičnih dela povezanih sa krađama i nasiljem.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".