Izvor:Foto: M. Anđela, Tanjug/Dragan Kujundžić, Jutjub printskrin/ Area 7 Entertainment

OVDE ĆE TANJA CAREVATI: Zavirite u Draškovu luksuznu vilu

Izvor: Nportal

14.11.2021.

18:09

TEMA koja je u žiži javnosti i koja je aktuelna kako u Srbiji tako i u regionu jeste veza pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića.

Oni su nedavno i potvrdili svoju vezu, a Tanja je izjavila kako bi želela da se ostvari po treći put u ulozi majke i da dobije devojčicu. 

NJihova veza datira od januara ove godine kada su zabeležene slike da su zajedno bili na Jahorini, a postoje i snimci sa Tanjinog nastupa na kome se vidi da su zagrljeni.

BloombergAdria.com

 

NJihova veza je u međuvremenu bila u prekidu zbog Draškovog navodnog neverstva, ali je Tanja ipak smekšala i oprostila mu.

Da se stvar zakomplikovala govori i to da je Tanjin zakoniti suprug Dušan Jovančević nakon što je saznao za njihovu vezu počeo da preti oboma. 

Draško je Tanji na sve to pružio podršku i rekao da ne brine i da je uz nju.

Goga Sekulić snimila je spot za duetsku numeru "Dečko moj" u vili gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Luksuzna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde da vredi najmanje nekoliko miliona maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.

Veliko imanje, kao i enterijer kuće prate beli tonovi, skupocene skulputre i slike, ali i zlatni lusteri, stepenice i ko zna šta još, što Goga "nije stigla" da uhvati u kadru.

Vila je u vlasništvu Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom, a dozvoljeno snimanje spotova u njegovom domu je potvrdio upravo Draško.

Spot za Goginu pesmu jedan je od tri snimljena u toj vili. Stanivuković za svojevremeno rekao je da je vila njegove porodice i do sada bila otvorena za sve koji su želeleli da snime video ili fotografije za njihove bitne događaje.

Tako je, kako navodi, fotografisano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dve veridbe i snimljena 3 spota. Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije naplaćeno, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga su iz Banjaluke.

On dodaje i da je njihova porodična kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci.

Pogledajte kako izgleda vila Stanivukovića!

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".