Izvor:Foto: ATA images

DAVID DRAGOJEVIĆ: Dalila je monstruozna, najgore tek sledi

Izvor: Nportal

14.11.2021.

20:13

IAKO je Dejan Dragojević u više navrata istakao da sa bratom Davidom ne govori već pet godina i da ga se celokupna porodica odrekla, čini se da se situacija među braćom Dragojević popravlja.

Nakon što je Dejana supruga javno ponizila počinivši preljubu, David Dragojević mlađem bratu upućivao je reči podrške.

David je ponovo svog mlađeg brata obradovao novom garderobom koju mu je poslao u Šimanovce, na šta je Dejan sada, svestan da je to zaista David poslao, iznenađujuće - reagovao pozitivno.

BloombergAdria.com

 

- Puno mi srce, šta da kažem! Sve dolazi polako na svoje! Znam da zna i da oseća da smo tu i da nije sam - kaže ushićeni David za Pink.rs, a potom se osvrnuo i na ono što se sa sinoćnje "Zadrugovizije" i dalje najviše komentariše - Dejanovo obraćanje javnosti i advokatima, kojima je poručio da želi hitan razvod od Dalile Dragojević.

BloombergAdria.com

 

- Što se tiče razvoda koji je zatražio, neka je! Verovatno je osetio da je pravi trenutak i čini mi se kao da se probudio iz dugog, dubokog sna! Naravno da ima ogromnu podrsku zasluženo! NJeno ponašanje i ophođenje prema njemu je odvratno, monstruozno! Prebacuje mu stvari koje je dobio i bez blama kaže kako se prodao za dva džaka! Kome se prodao?! Porodici?! Sramota! Svoju ljagu baca na njega, a ona je ta koja ga prodala kao da nikada nije postojao! - rekao je David.

BloombergAdria.com

 

David se osvrnuo i na ogromnu podršku koju je Dejan dobio u studiju od strane publike, ali i na glasove naroda, koji su njegovu grupu proglasili pobedničkom u čak četiri kategorije.

- Apsolutno zaslužuje podršku naroda, treba mu vetar u leđa da nastavi dalje i izađe iz začaranog kruga! A što se tiče Dalile... Hahaha! NJoj nije dobro! Tek ćete videti na šta je sve spremna i kakva je to žena! Polakooo... ovo što smo videli do sada od nje je ništa, šta tek sledi!

 

(Pink.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".